chestionare

Chestionare Auto Republica Moldova

Noul site Auto lansat acum cateva luni pune la dispozitia cetatenilor din Republica Moldova un set de chestionare Auto, extrem de util pentru cei ce se pregatesc sa sustina examenul la scoala de soferi. Avantajul acestor chestionare este ca se pot face online si sunt actualizate periodic dupa cele mai noi informatii cu privire la legislatia rutiera din Republica Moldova.

Chestonarele sunt asemanatoare cu cele din testele date la Politie – multe din ele fiind chiar identice. Gasiti intrebari pentru toate categoriile de permise auto A, B, C, D si E. Puteti cere sa primiti programul gratuit pentru a fi pus pe calculator, puteti sa va abonati pentru a primi periodic noi chestionare auto explicate si multe altele.

Faptul ca acum aveti posibilitatea de a invata pentru examenul pentru permisul auto direct de acasa reprezinta un mare avantaj, iar corelarea studiului la Chestionarele Auto online cu ceea ce se invata la Scoala de Soferi va poat eajuta sa promovati mai repede si mai usor examenul pentru obtinerea carnetului de sofer (permis conducator auto).

Related Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *