odnoklassniki

Domnica Cemortan si Natalia Cheptene

Razboi intre blonde, asa ar trebui sa se numeasca emisiunea de la Acasa TV in care Natalia Cheptene a dorit sa o aiba in platou pe Domnica Cemortan. Daca scandalul legat de naufragiul navei de croaziere Costa Concordia, unde nici pana astazi nu am inteles rolul avut de Domnica Cemortan, poate de invitata a comandantului cel las, acum iata ca blondina sustinea ca este iubita [ sau prietena ] bogatului om de afaceri Renato Usatai.

Se pare ca intre Renato Usatai si Domnica Cemortan nu e nimic, decat un fel de mini love story mediatic. Din emisiune am inteles doar atat, blodina Domnica Cemortan vrea publicitate, daca se poate ok, daca nu ciau ciau bambina:

“ - Fii atenta, eu iti spun ultima data, nu vreau sa discut. Sunt foarte multe subiecte despre care discutam, nu te intereseaza, eu plec. Sa discut despre el, nu ma intereseaza in seara asta. Alegi! Sau continuam cu alte intrebari pe care le ai probabil pe hartie sau eu plec. Atat.

Pana la urma oricum va obtine ceea ce vrea, adica atenta presei, caci daca nu in Moldova, atunci in Romania, daca nici acolo poate in Rusia sau de ce nu in Italia, Domnica Cemortan tot va razbi la televizor sa discute despre ea si despre planurile ei miraculoase. Daca tot vrea in politica, ii propun pe domnul Dodon, ala are solutia, o stie doar el si cred ca o poate impartasi si pentru Domnica Cemortan, doar este in cautare de partid si de o legatura [ asta isi doreste in politica Domnica Cemortan, sa faca legatura, deci este momentul potrivit].

Domnica Cemortan si concordia

Domnica Cemortan si Natalia Cheptene

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *