odnoklassniki

PLDM+PD+PCRM = alianta Pro-Europeana

Banuiesc ca stiti pentru ce ati votat la ultimile alegeri parlamentare, asa ca iata si rezultatul votului vostru, o noua alianta Pro Europeana formata dinĀ PLDM,PD si PCRM. Nu va place cum traim? Incercati sa votati altfel data viitoare, poate asa va fi mai bine, cu astia sigur ne este mai rau!

Alianta pro-europeana s-a destramat, la fel ca si visul nostru!

Alianta cu PCRM

Probabil ca asa trebuia sa fie, nu am inteles nimic nici din tragedia din Ucraina si din rezultatul la prezidentiale din Romania! In Ucraina partidul comuistilor este interzis, la fel si in Romania, iar alianta cu fostii comunisti a dus la alegerea lui Klaus Iohannis, deci e clar ce va urma si la noi, doar ca mai avemde rabdat minim 2 ani, desi este posibil sa fie chiar patru ani, caci deja noua coalitie pro – trecut are aproape toate mandatele necesare, mai fug cativa de la socialisti si gata cu cele 61 de mandate necesare.

In acest moment pro – aliatii au 23 PLDM + 21 PCRM + 19 PD, adica o aritmetica in favoarea PLDM + PCRM, total 63 de mandate! Adica mai pot pleca doi nemultumiti, presedinte tot aleg, iar cine poate fi mai bun decat Voronin? Hai ca am rezolvat afacerea, de trei ori presedinte, Vladimir Voronin o sa va rada in nas la toti! Inclusiv la UE care a bagat ceva bani in treaba asta!

Related Posts:

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *