Portal

Ai nevoie de un site pentru Republica Moldova? Noi te ajutam cu un site la preturi excelente, vom da si cateva exemple, insa la categoria design totul se poate face dupa cerintele clientului. Ce variante aveti:

1) Site gazduit de e4MD.info sau 99MD.info, de forma numesite.e4MD.info sau numesite.99MD.info unde numesite poate fi oricce denumire doresti.

2) Site gen numesite.md gazduit de register.md, daca numesite est edisponibil. Pretul numelui este de 39 USD anual, in timp ce pe e4MD si 99MD este total gratuit.

In afara de numele unui domeniu (site) mai aveti nevoie si de site-ul propriu-zis. Aceasta te costa la la noi 100 de dolari, taxa unica de realizare. Dupa efectuarea platii, site-ul este proprietatea ta pe viata. Intretinerea sa, in cazul in care vreti sa ne ocupam noi de postarea de articole, poze si noutati permanent, va mai costa 500 de lei/an. In cazul in care aveti pe cineva care sa se ocupe de site (continut) sau va ocupati singur (nu e chiar complicat), nu mai platiti nimic. Suport 24/24 si 7/7 telefonic, costa 120 lei pe an.

Gazduirea unui site costa in Moldova incepand de la 18 lei pe luna (180 lei/an) si pana la 144 Lei/ luna sau 1440 lei/an. In cazul e4MD si 99MD este total gratuit.

Puteti vedea exemple de site-uri (design) gratuit aici: chisinau.e4md.info , fashion.e-4com.info, e-4tv.com sau comunicate.info. Aveti asadar 4 modele de design free. Alegeti varianta cea mai convenabila pentru dumneavoastra.

Concluzii: daca alegeti un site nume.md va costa doar numele si gazduirea pe un an, 520+180=700 lei. La care se adauga designul+continutul site-ului. Acestea ar fi costurile minime, gazduirea e4MD sau 99MD se ridica la doar 1300 lei. Eu zic ca merita!

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *