stela-popa

Stela Popa este insarcinata

Portalul All Moldova a anuntat de curand ca Stela Popa este gravida, si ca in consecinta s-a retras de la Jural TV. Dupa ce Nata Albot a plecat de la postul TV, iata ca si Stela Popa pleaca, insa cu siguranta sunt sanse sa revina dupa ce va intarca bebelusul.

La inceput Stela Popa era cunoscuta mai mult datorita blogului sau, apoi patrunde in lumea televiziunii, se indragosteste de Dan Dungaciu, un cunoscut roman mutat in republica Moldova, cu 14 ani mai in varsta decat tinerica jurnalista si iata ca acum Stela Popa a devenit si mamica.

In 2012 s-a casatorit, in 2014 mamica, ne intrebam ce ne rezerva Stela Popa pentru 2016. Cei de la e-Moldova s-au cam suparat pe ea in februarie 2010, cand au dorit sa-i ia un interviu, le-a sters mesajele de pe FaceBook, dar pana la urma ce vor, Stela Popa e femeie, are succes si prin urmare nu e obligata cu nimic nimanui.

Concluzia: scrie pe blog, apoi ai sansa sa ajungi un cunoscut personaj din lumea asta, plina de blogeri. Asa ca noi, scriem rar, dar cu greseli. Scriem putin dar neinteresant. Deci in curand ne va citi cineva?

Ce succes are portalull e4MD nu stiu, pana una alta ne bucuram ca s-au gasit cativa entuziasti care sa-si faca bloguri pe aceasta platforma gratuita. Mai vedem la anul ce va fi, cand Stela Popa va reveni in sfera publica.

stela-popa-dungaciu

Stela Popa Dungaciu

Related Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *