Geta Burlacu

Top 10 artisti din Republica Moldova

Am decis sa facem si noi un sondaj legat de artistii din Republica Moldova, dupa ce am lasat publicul sa trieze pe primii 10, iata ca putem da si rezulatele preliminare. Vom enumera pe cei 10 artisti si apoi vom da legura catre biografia celui plasat pe locul 1!

Geta Burlacu

Geta Burlacu

Fara a specula cumva ca este o legatura intre ordinea enumerarii celor mai buni artisti din Republica Moldova, ci doar ca ordinea este aleatore, doar locul unu fiind importanta, iata si lista de car evorbeam: Natlia Barbu a fost votata de foarte multi ca fiind cea mai frumoasa si talentata interpreta din Moldova.

Tot la categoria cei mai buni interpreti de muzica din Moldova a fost aleasa si Veta Ghimpu Muntean, mai ales la sectiuena de muzica populara a fost votata intens. Dar Veta Ghimpu canta si muzica usoara, deci sa vedem in contiinuare cine a mai fost votat(a).

Nu stiu cum a parut numele de Ileana Lazariuc impreuna cu cel al mamei sale Anastasia Lazariuc, dar noi ne facem datoria si evident le punem pe ambele in lista. Ca sa nu va mai tinem cu sufletul la gura, iata ca in mod neasteptat cele mai multe voturi a primit nimeni alta decat indragita Geta Burlacu!

Restul de nominalizati la titlul de cel mai bun artist din Republica Moldova va fi publicat pe FaceBook pe pagina e-Moldova! Cititi si votati in continuare, clasamentul se poate schimba oricand! Scrieti artistul preferat la comentarii si dati like!

Pentru a evita spamul pe site, vom bloca votul pe portalul e4MD, deci nu puteti vota decat pe FAceBook! Spor la vot, dragi moldoveni!

Related Posts: